Da li je tvoj račun vode previsok?
Uz naše proizvode ušteda je i do 50%, uz održavanje nivoa komfora na koje si navikao! Učlani se i na poklon ćeš dobiti Građanski paket za energetsku učinkovitost!
NuovaEnergia Klub – Poklon ECO SET, da uradiš prvi korak!


NuovaEnergia Club
NuovaEnergia

Svjetska najzelenja naselja

Svjetska najzelenja naselja

Većina naselja ima svakojake isprike zbog čega ne mogu unaprijediti zaštitu okoliša. Iz gradskih uprava se čuje da bi svaka preinaka bila veoma skupocjena i teško provedljiva, da nagle promjene nije moguće uvesti odjednom, da oni koji se bave zaštitom okoliša zahtijevaju velike rezultate u veoma kratkom roku.
Aparati koriste gigavate

Aparati koriste gigavate

Proizvodnja električne energije trebat će porasti za više stotina gigavata ako se ne popravi učinkovitost električnih aparata, jer će u sljedećih nekoliko godina naglo porasti broj aparata, piše Međunarodna Energetska Agencija.
Opasne kemikalije u okolišu

Opasne kemikalije u okolišu

Čak 93 posto europskog stanovništva drži da stotine kemikalija koje se mogu nabaviti na tržištu imaju utjecaja na naše zdravlje. U organizmu pojedinca lako se može naći i do 300 umjetnih kemikalija, od kojih neke izazivaju teške i neizlječive bolesti.
Deset svjetskih prirodnih čuda u laganom odumiranju

Deset svjetskih prirodnih čuda u laganom odumiranju

Od Amazona do Himalaja, svjetskih deset prirodnih čuda suočeni su sa odumiranjem ne poduzme li se nešto u vezi sa naglim promjenama u klimi – upozorava WWW, međunarodna organizacija za zaštitu okoliša.

» Još vijesti

Ervin László: što je dobro za biosferu dobro je i za nas

Ervin László, 76-godišnji filozof urgira građane i naučnike na udruživanje, vjerujući da je globalna kataklizma još izbježiva, pod uvjetom da ljudi koji su spremni odreći se vlastitih interesa i odabrati održivu budućnost postanu većina.

VODA JE VRIJEDNOST!

Otkrijmo vodu koja košta upola cijene: inteligentna štedljivost! Opće je poznato da je voda osnova svih ljudskih djelatnosti, te da stoga mora biti zaštićena. Razvoje tehnologije doveo je do promjene u životnom stilu, što je pak rezultiralo u promjeni navika potrošača i u velikoj rasipnosti.

RADI S NAMA!

Zajednički se suprotstavljamo energetskim cijenama i to sa tehnologijom koju svatko može priuštiti, zajednički djelujemo u borbi da usporimo globalno zatopljenje, zajednički čuvamo okoliš, istovremeno štedeći značajan dio energetskih računa i pored toga imajući mogućnost za ostvarivanje dodatnih prihoda.