Visoki računi za vodu?
Sa našim proizvodima možete da uštedite i do 50%, uz zadržavanje komfora na koji ste se navikli! Priključite nam se i dobijate na poklon paket za energetski efikasnu potrošnju!
NuovaEnergia Club – poklon Eko-Kit, da učinite prvi korak!


NuovaEnergia Club
NuovaEnergia

Najzelenija naselja sveta

Najzelenija naselja sveta

Većina naselja ima kritičan odnos prema ekološkoj svesti. Organi vlasti rado se žale, da bi prelazak ugrožavao privredu koja se i inače ima dosta poteškoća, te da velika promena nije moguća, i da ekolozi žele previše za veoma kratko vreme.
Električne spravice troše gigavate

Električne spravice troše gigavate

Ubrzo ćemo morati da proizvodimo više stotina gigavata više energije nego što to činimo danas, jer će se u narednim godinama naglo povećati broj električnih spravica, piše u saopštenju Međunarodne agencije za energetiku, objavljene u sredu.
Opasne hemijske materije u našoj okolini

Opasne hemijske materije u našoj okolini

Devedeset tri procenata Evropljana smatra da oko sto hiljada hemijskih materija prisutnih na tržištu itekako utiču na naše zdravlje. Lako se može dokazati postojanje čak oko 300 veštačkih hemijskih materija u ljudskom organizmu, među njima i onih koji prouzrokuju teške, neizlečive bolesti.
Deset prirodnih čuda sveta polako nestaje

Deset prirodnih čuda sveta polako nestaje

Od Amazona do Himalaja deset prirodnih čuda brzo će nestati ako klimatske promene nastave da idu ovim tokom – upozorava WWF, Svjetski fond za zaštitu prirode.

» Još vijesti

Laslo Ervin: ono što je dobro za biosferu, dobro je i za nas

Laslo Ervin (76 godina) filozof, poziva na partnerstvo između civila i naučnika. Po njegovom mišljenju globalna kataklizma još može da se izbegne pod uslovom da osobe koje su u stanju da se odreknu svojih interesa i ljudi koji su predani održivoj budućnosti postanu većina.

VODA JE VREDNOST!

Pronašli smo toplu vodu koja košta upola manje: Inteligentna štednja! Opšte je poznato da je ovda osnova svake ljudske delatnosti, i zato treba da je čuvamo. Promena u načinu života koja je posledica tehnološkog razvoja i navike potrošača dovode do prekomernog trošenja.

RADI ZA NAS!

Nastupamo u borbi protiv cena energije zajedno, na svima dostupan način, zajedno i odmah delamo u cilju usporavanja globalnog zagrevanja, zajedno čuvamo okolinu, a pritom smanjujemo veliki deo troškova energije i zarađujemo.